Project 2016 bekend!

26-01-2016

Eind mei vertrekt er weer een groep vrijwilligers naar Bosnië om daar een huis te bouwen. Dit jaar gaan we aan de slag voor de familie Todic, een gezin met wee jonge kinderen.

De fundatie waarop we een een klein huis gaan bouwen ligt er al, nu nog voldoende geld bij elkaar krijgen om hierop een huis te kunnen bouwen.
 
Make Sense! zoekt altijd naar mogelijkheden om geld bij elkaar te krijgen. Een van de manieren om dat te doen is door de organisatie van een Make Sense! Lades Night. 
 
Op 15 april kunnen dames zich weer lekker in de watten laten leggen door bv een pedicure behandeling of een stoelmassage. De opbrengsten gaan volledig naar het goede doel. 
 
 


Lees meer


Het is weer gelukt!

10-06-2015

Moe maar voldaan kijken we terug op een warme week waarin ontzettend hard is gewerkt. Er is door alle vrijwilligers een mega-prestatie neergezet.

Het huis waar de familie nu woont:           Wat Make Sense! heeft gebouwd:

               

Bouwden we ander jaren 1 huis in 5 dagen, dit jaar waren het er 2 in 7 dagen! Onvoorstelbaar hoeveel werk er is verzet in deze 7 dagen! De broers Petrovic en hun vrouwen hebben hard mee geholpen en zullen ook de komende tijd nog druk zijn. Nu wij weg zijn zullen Bosnische vakmensen samen met Dragan en de broers zorgen dat het huis zo snel mogelijk bewoonbaar zal zijn.

     

 Lees meer